Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Β'ΦΑΣΗ-1ος ΑΓΩΝΑΣ)

        ΡΟΥΠΕΛ    82-56    ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ               (1-0)

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ 4η ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ !

Και στο τέλος νικάει πάντα το Ρούπελ. Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που απήλαυσε πλήθος κόσμου το εφηβικό του Ρούπελ έκανε το 1-0 χάρη σε ένα εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι δικαίωσε τις προσδοκίες του κόσμου και για τρία δεκάλεπτα η διαφορά στο σκορ ήταν μικρή υπέρ του Ρούπελ. Στην 4η περίοδο το Ρούπελ καθάρισε την νίκη και θα πάει στην Δράμα για να τελειώσει την "δουλειά". 

1ο δεκάλεπτο: Το Ρούπελ μπήκε δυναμικά (7-0) με τους Δραμινούς να απαντάνε με τον Μασάδη (που έκανε τρομερό ματς) σε 7-5. Το Ρούπελ ανέβασε ξανά την διαφορά 11-5 ,αλλά ο Απόλλων με ένα επιμέρους 7-16 έκλεισε την 1η περίοδο στο +3 (18-21).

2ο δεκάλεπτο: Η φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 5 (18-23) αλλά η ομάδα μας με τον Δαλαγκόζη και τον Ζωηρό να αναλαμβάνουν στην επίθεση προηγήθηκε με 3 (36-33). Ο Απόλλων μείωσε σε 38-36 όμως δυο διαδοχικά τρίποντα από Δαμιανάκο,Δαλαγκόζη έδωσαν ένα προβάδισμα 8 πόντων (44-36) με το κλειστό του Σιδηροκάστρου να παίρνει "φωτιά". Ο Κεσέογλου με buzzer beater δίποντο έκλεισε το δεκάλεπτο με το Ρούπελ να προηγείται με 9 (46-37) στην ανάπαυλα.

3ο δεκάλεπτο: Οι Δραμινοί έκαναν ένα σερί 0-6 και μείωσαν σε 3 (46-43) με τον Γρεασίδη να καλεί άμεσα ταιμ άουτ. Το Ρούπελ ξεκόλλησε και είχε σταθερά μια μικρή διαφορά και με 3 συνεχόμενα δίποντα από τον Δαμιανάκο έκλεισε την 3η περίοδο στο +8 (58-50) με την τελευταία περίοδο να αναμένεται "καυτή".

4η περίοδο: Το Ρούπελ μπήκε παθιασμένα και τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες τον Απόλλωνα. Η διαφορά ανέβηκε στους +13 (66-53) πολύ γρήγορα και συνέχισε να ανεβαίνει με κινητήριους μοχλούς τους Δαλαγκόζη,Γκόγκα. Ο Μασάδης που ήταν όλη η ομάδα του Απόλλωνα βγήκε 4' πριν το τέλος με 5 φάουλ ενώ το σκορ ήταν 74-54 και θα έπρεπε να βγει με φάουλ πολύ νωρίτερα καθώς υπέπεσε σε καθαρά φάουλ που δεν δόθηκαν δυο φορές. Το τελικό σκορ δικαιώνει το Ρούπελ που ήταν καλύτερη ομάδα και παρότι δυσκολεύτηκε για 3 δεκάλεπτα έφτασε στην τελική επικράτηση.

Πολύ μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο που στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα μας να φτάσει στην νίκη. ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΌΛΟΥΣ !! Επόμενο παιχνίδι για τις δυο ομάδες το ερχόμενο Σάββατο στην Δράμα με το Ρούπελ να έχει την ευκαιρία να τελειώνει με την πρόκριση.
Πρώτος σκόρερ για το Ρούπελ ο Δαλαγκόζης με 29 πόντους με τους Ζωηρό (18π.), Δαμιανάκο (17π.) και Γκόγκα (13π.) να βοηθούν τα μέγιστα για να έρθει η νίκη. Σημαντική και η συμβολή των Βεντούζη,Κεσέογλου. Μεγάλος απών από το σημερινό παιχνίδι ο Νιφορίδης που είχε ενοχλήσεις στην μέση. Μια ομάδα μόνος του ο Μασάδης που πέτυχε 42 πόντους από τους φιλοξενούμενους.

                       Τα δεκάλεπτα: 18-21,46-37(28-16),58-50(12-13),82-56(24-06).

Ρούπελ (Γρεασίδης) : Μελαδίνης 1,Ζωηρός 18,Βεντούζης,Γκόγκας 13(10ρ.),Κεσέογλου 4,
Δαλαγκόζης 29 (4τρ. 6ασ.),Χριστοφορίδης,Κουμλιλής,Χαραλαμπίδης,Δαμιανάκος 17 (1τρ. 10ρ.).

Απόλλων Δράμας (Θεοδοσιάδης-Θεοδωρίδης) : Κυρατζής,Θεοδωρίδης 1,Μασάδης 42(5),
Κυριατζής Ν.,Παναγιώτου,Κουγιμτζής,Παπαδόπουλος,Φιλιππίδης,Δουρτμές 4,Κασαμπάλης 9.


 








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

(National League 2 - 1η αγωνιστική / Postgame)

  ΡΟΥΠΕΛ   86-65  Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑ   ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ !   Πέντε μήνες και κάτι μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα ήταν οι φίλαθλοι του Ρούπελ, οι οποίοι απόλαυσαν την ομάδα τους που έκανε περίπατο και ξεκίνησε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα της National League 2. Η ομάδα του Φώτη Κοκολιού κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια στην Ευκαρπία παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ για τρία δεκάλεπτα. Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου, που στηρίζει έμπρακτα για άλλη μια χρονιά την μεγάλη προσπάθεια. Αναφορικά με το παιχνίδι, οι "μπλε" ξεκίνησαν δυναμικά και προηγήθηκαν με 10-2 και 22-5 για να ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στο 22-8. Στην 2η περίοδο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν στα "κόκκινα", βρήκαν εύκολους πόντους και ανέβασαν την διαφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα (47-22 ημιχ.) σκορπώντας ενθουσιασμό στην κερκίδα. Η Ευκαρπία θέλησε να αντιδράσει, αλλά η κυριαρχική εμφάνιση του Ρούπελ δεν δεχόταν αμφισβήτηση και έτσι είχα

(GIANNAKIS ACADEMY - BASKETBALL CAMP)

  Η ΠΡΩΤΗ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ CAMP !   ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ Η 1η ΗΜΕΡΑ !!   Το πολυσυζητημένο camp του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Σιδηρόκαστρο, ξεκίνησε την Τετάρτη 14/6 ανήμερα δηλαδή της ιστορικής επετείου της κατάκτησης του Eurobasket του 1987. Το μενού της 1ης ημέρας είχε πολλά και οι επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμη πιο συναρπαστικές, με την αρχή ωστόσο να είναι εντυπωσιακή. Η ακαδημία του Ρούπελ Σιδηροκάστρου που συμμετέχει αποκλειστικά στο camp και εντελώς δωρεάν μάλιστα, γέμισε το κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου, με την συμμετοχή να αγγίζει σχεδόν το απόλυτο (100 νεαροί αθλητές και αθλήτριες).  Τα τμήματα χωρισμένα σε δυο γκρουπ, παρέλαβαν τα ρούχα τους και στην συνέχεια άκουσαν με μεγάλη προσήλωση τα λόγια και τις συμβουλές ενός εκ των σπουδαιότερων αθλητών και προπονητών της Εθνικής μας ομάδας, Παναγιώτη Γιαννάκη και του επιτελείου του (Λινάρδος Ν., Ηλιάδης Σ., Γιαννάκης Δ., Αλεξιάδης Θ.). Ακολούθησε ζέσταμα κ

(National League 2 - 4η αγωνιστική / Postgame)

  ΡΟΥΠΕΛ  61-64  ΒΑΣΙΛΙΚΑ   "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ !   Τρίτη διαδοχική ήττα και πρώτη εντός έδρας για το Ρούπελ, που δεν δείχνει τον καλό του εαυτό και χάνει άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα είχε τον πλήρη έλεγχο μέχρι το 35'. Το άσχημο τέταρτο δεκάλεπτο και τα εύστοχα σουτ τριών πόντων του Ντισλή οδήγησαν τους φιλοξενούμενους σε μια μεγάλη νίκη στο Σιδηρόκαστρο. Αναφορικά με το παιχνίδι, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 20-18. Στην 2η περίοδο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και βρέθηκαν στο +12 (34-22) στο 16', ωστόσο έχασαν την συγκέντρωση τους και τα Βασιλικά μείωσαν σε 37-32 στο ημίχρονο.  Στην 3η περίοδο, οι δυο ομάδες ήταν άστοχες αλλά οι "μπλε" είχαν τον έλεγχο και το πάνω χέρι στο σκορ με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 48-42. Στο 4ο δεκάλεπτο, το Ρούπελ βρήκε δυο τρίποντα με τον Δαλαγκόζη και έδειχνε να "καπαρώνει" την νίκη όντας στο +10 (56-46) στο 33' ωστόσο τα Β