Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

(ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ)

  ΠΑΟΚ  1 - 0  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά από αθηναϊκά Μ.Μ.Ε ,εφημερίδες,περιοδικά,site κτλ θα ήθελα και εγώ μέσω του sport-sidirokastro να εκφράσω την άποψη μου για το "επεισοδιακό'' όπως χαρακτηρίστηκε παιχνίδι της Μ.Τετάρτης.Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και συγκεκριμένα από την είσοδο των δυο ομάδων στον "καυτό" αγωνιστικό χώρο...Έλεος εσείς τα προκαλείτε όλα.Για να μάθει κανείς το σκορ πρέπει να ψάξει τα πολύ μικρά γράμματα.1-0!!!


Οι οπαδοί του δικεφάλου του βορρά δημιούργησαν μια εκπληκτική,εντυπωσιακή και αντίθετα αποπνικτική ατμόσφαιρα κατά την είσοσο των δυο ομάδων που πολλές ομάδες θα ζήλευαν.Ωστόσο αφού οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο διαπιστώθηκε πως ο πάγκος των φιλοξενούμενος είχε 5 κιλά ψάρια και για αυτό τον λόγο ο Μάνταλος (διαιτητής του αγώνα) αποφάσισε την προσωρινή διακοπή του.Έπειτα από πολύ μεγάλες πιέσεις που άσκησαν μέλη του Ολυμπιακού ο Μάνταλος ξεκίνησε το παιχνίδι στις 21:15 έπειτα από παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος τηλεφώνησε τον Μαρινάκη και του είπε πως αν φύγει ο Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ θα αποχωρήσει από την Λίγκα.Ωστόσο τα ψάρια δεν ήταν η μόνη διαμαρτυρία του Ολυμπιακού,αλλά και ότι από τους 4.000 πυρσούς που άναψαν στην Τούμπα κάποιοι βρήκαν τον πάγκο του Ολυμπαικού με αποτέλεσμα ο Κ.Θεοδωρίδης να λέει χαρακτηριστικά''Μας καίνε τον πάγκο''.Όμως όπως λέει και ο σοφός λαός μια εικόνα ισοδυναμεί με 1.000 λέξεις.Κρίμα που κάποιος αποθανάτισε την στιγμή που έδωσε το δικαίωμα να μιλάμε για κάψιμο του πάγκου των φιλοξενουμένων.Να η φωτογραφία...Τα λόγια δικά σας ...

Ιδού η κόκκινη προβοκάτσια...



Και φτάσαμε στις 21:15 με τον Σαββίδη να παρακολουθεί από κοντά τα όσα συνέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο.Ο Μάνταλος και οι δυο ομάδες ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το παιχνίδι να ξεκινάει επιτέλους.Αφού ο ΠΑΟΚ στο 1' θα χάσει τεράστια ευκαιρία θα πεταχτεί στο 3' μια μπανάνα προς τον παίχτη των φιλοξενουμένων ''Σαλίνο'',ο οποίος πετάει το αντικείμενο πίσω στην κερκίδα με τον ίδιο να μην βλέπει ούτε κάρτα αλλά και τον Κ.Μάνταλο να μην γράφει το συμβάν ούτε στο φύλλο αγώνος.Για την μπανάνα έγραψε για το ότι την πέταξε πίσω ο παίχτης του Ολυμπιακού δεν έγραψε σε 4 σελίδες φύλλο αγώνος.Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος και να απειλεί περισσότερο στο α' μέρος 5(2) τελικές σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό 2(0).
Και τέλος α'ημιχρόνου 0-0!

Στις 22:20 θα ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ στο 46' μόλις να βάζει για τα καλά φωτιά στο γήπεδο αφού ο killer Στέφανος Αθανασιάδης (εφιάλτης του Ολυμπαικού) σκοράρει και στην ρεβάνς με πολύ ωραία κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τζαβέλλα.Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ περιορίζεται σε παθητικό ρόλο καθώς έχει κάνε την δουλειά του.Οι Ινσαουράλδε και Βίτορ όποτε παίζουν μαζί σκυλιάζουν με αποτέλεσμα να καθαρίζουν ότι φάση προέκυπτε.Με αυτά και με αυτά και αφού πιάσαμε 89' στο παιχνίδι ο Νατχο βρίσκεται πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο αφού δέχτηκε αγκωνιά από τον Σάμαρη.Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πλάγιο στην περιοχή του κέντρου περίπου,κοντά στον πάγκο του ΠΑΟΚ,με τον Μανιάτη να μην ακούει τον διαιτητή και να θέλει να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.Ο Κατσουράνης που αποχώρησε ως τραυματίας τον τραβάει για να μην κάνει το πλάγιο με αποτέλεσμα ο παίχτης του Ολυμπιακού να νευριάσει και να προσπαθεί να τον πλησιάσει.Εκεί μπαίνουν κάποιοι παίχτες και κάποιοι από την ασφάλεια για να χωρίσουν τους παίχτες.Τελικά δέχτηκαν και οι δυο κόκκινη κάρτα,ωστόσο αν αυτά που έκανε ο Μανιάτης τα έκανε ο Κατσουράνης,αυτός θα τιμωρούνταν με πόσες αγωνιστικές.Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει καθώς ο Μανιάτης είναι παίχτης του Ολυμπιακού.Αφού φτάσαμε στο 90+4' ο Νάτχο δέχτηκε και αυτός κόκκινη κάρτα ενώ δέχτηκε κλοτσιά και ο βοηθός δεν έδωσε καθαρό φάουλ.Όλα αυτά για να χάσει και αυτός τον τελικό.Σαν να μην έφταναν όλα αυτά και ο Αθανασιάδης δέχτηκε κίτρινη κάρτα τελείως άδικα με αποτέλεσμα ο Μάνταλος να στερήσει και από αυτόν τον μεγάλο τελικό.Στο 90+14'( 15' καθυστερήσεις κράτησε ο Μάνταλος παρόλο ότι υπέδειξε μόλις 9') ο Μαρκάνο με κεφαλιά έχασε την μοναδική ευκαιρία την οποία έβγαλε στην γραμμή ο Κίτσιου.Εφόσον έμπαινε το γκολ τότε όλοι(από τον Ολυμπαικό) θα μιλούσαν για θρίαμβο και κυρίευση της ''ζούγκλας'' όπως χαρακτηρίζουν την Τούμπα.


Ωστόσο επειδή όλοι είχαν σίγουρο τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού κατάφεραν να δείξουν ότι για όλα ευθυνόταν η Τούμπα και η ατμόσφαιρα της και έτσι δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος πέρασε δικαιότατα με γκολάρα και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο.Πόσο καιρό κύριοι κάνετε εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου:Έχετε κατακτήσει τα πάντα επειδή έχετε άκρες.Φτάνει από εδώ και πέρα θα δείτε τι σημαίνει ΠΑΟΚ και με τον Σαββίδη θα σας πολεμήσουμε στα ίσια.Σιγά σιγά ''όπως στρώσατε τόσα χρόνια έτσι και θα κοιμηθείτε''.Κρίμα για εσάς.

RizoupoliΥ.Γ 1.Κάποιοι παρομοίαζαν το παιχνίδι ως "Νέα Ριζούπολη'',τι λέτε κύριοι μήπως θέλετε να θυμηθείτε αυτό το παιχνίδι που οι παίχτες του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο,που καταστράφηκε το πούλμαν,που αλείψατε τον πάγκο με βαζελίνη,που η φυσούνα ήταν σχισμένη και οι οπαδοί σας ήταν δίπλα δίπλα με τους παίχτες του Παναθηναϊκου.Όσοι δεν γνωρίζετε δείτε το βίντεο στην διεύθυνση http://youtu.be/sRXP5Qz6ryU.Και ποια ήταν η στάση των ΜΜΕ για όλα αυτά; Η απάντηση ΕΔΩ


Υ.Γ 2.Μεγάλο λάθος η μπανάνα στον Σαλίνο.Δίκαια η τιμωρία.Κόκκινη ο παίχτης του Ολυμπιακού κανονικά.

Υ.Γ 3.Δεν υπήρχε λόγος για να μην ξεκινήσει το παιχνίδι.Αν δεν υπήρχαν συνεχείς επεισόδια ανάμεσα στους παίχτες των δυο ομάδων τότε το παιχνίδι θα κυλούσε ομαλά.

Υ.Γ 4.Λάθος ενέργεια κάποιων ανεγκέφαλων να πετάξουν φωτοβολίδα στον Μέγιερι.Οι πυρσοί έγιναν για την ατμόσφαιρα όχι για τίποτα άλλο.Τα ξένα Μ.Μ.Ε έχουν γράψει την Τούμπα ως η Κόλαση του Δάντη.Αυτή είναι η Τούμπα και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.

Υ.Γ 5.Να φανταστούμε πως η τρομοκρατική επίθεση στο μαγαζί του Τζαβέλα, ΔΕΝ έχει ηθικούς αυτουργούς, ΔΕΝ έχει εμπνευστές, ΔΕΝ έχει καθοδηγητές, έτσι; Όπως άλλωστε δεν είχε και η επίθεση στο φούρνο του Κωνσταντινέα, λίγες μέρες μετά από ένα πέναλτι στη Ξάνθη. Όπως άλλωστε δεν είχαν και οι μολότοφ στο Σκαϊ, όπως δεν είχαν και τα μαχαιρώματα σε δημοσιογράφους που τόλμησαν να κρίνουν κάποια πράγματα.

Υ.Γ 6.Το ντου των οπαδών ήταν γελοίο στο τέλος,όπως και το περιστατικό με την μπανάνα δεν πρεσβεύει ότι είναι ο ΠΑΟΚ.

Υ.Γ 7.Παλιότερα, ρατσιστικά στον Σισέ, ήταν ένα τίποτα. Ξύλο στο φροντιστή του ΠΑΟΚ, ήταν πρόκληση του Δικεφάλου! Τραυματισμός του Μουσλίμοβιτς στη φυσούνα, δεν μαθεύτηκε ΠΟΤΕ!

Αυτή είναι η δική μου άποψη για τα όσα συνέβησαν...

ADMIN BY SPORT-SIDIROKASTRO

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

(National League 2 - 1η αγωνιστική / Postgame)

  ΡΟΥΠΕΛ   86-65  Π.Σ ΕΥΚΑΡΠΙΑ   ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ !   Πέντε μήνες και κάτι μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα ήταν οι φίλαθλοι του Ρούπελ, οι οποίοι απόλαυσαν την ομάδα τους που έκανε περίπατο και ξεκίνησε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα της National League 2. Η ομάδα του Φώτη Κοκολιού κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια στην Ευκαρπία παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ για τρία δεκάλεπτα. Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου, που στηρίζει έμπρακτα για άλλη μια χρονιά την μεγάλη προσπάθεια. Αναφορικά με το παιχνίδι, οι "μπλε" ξεκίνησαν δυναμικά και προηγήθηκαν με 10-2 και 22-5 για να ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στο 22-8. Στην 2η περίοδο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν στα "κόκκινα", βρήκαν εύκολους πόντους και ανέβασαν την διαφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα (47-22 ημιχ.) σκορπώντας ενθουσιασμό στην κερκίδα. Η Ευκαρπία θέλησε να αντιδράσει, αλλά η κυριαρχική εμφάνιση του Ρούπελ δεν δεχόταν αμφισβήτηση και έτσι είχα

(GIANNAKIS ACADEMY - BASKETBALL CAMP)

  Η ΠΡΩΤΗ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ CAMP !   ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ Η 1η ΗΜΕΡΑ !!   Το πολυσυζητημένο camp του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Σιδηρόκαστρο, ξεκίνησε την Τετάρτη 14/6 ανήμερα δηλαδή της ιστορικής επετείου της κατάκτησης του Eurobasket του 1987. Το μενού της 1ης ημέρας είχε πολλά και οι επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμη πιο συναρπαστικές, με την αρχή ωστόσο να είναι εντυπωσιακή. Η ακαδημία του Ρούπελ Σιδηροκάστρου που συμμετέχει αποκλειστικά στο camp και εντελώς δωρεάν μάλιστα, γέμισε το κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου, με την συμμετοχή να αγγίζει σχεδόν το απόλυτο (100 νεαροί αθλητές και αθλήτριες).  Τα τμήματα χωρισμένα σε δυο γκρουπ, παρέλαβαν τα ρούχα τους και στην συνέχεια άκουσαν με μεγάλη προσήλωση τα λόγια και τις συμβουλές ενός εκ των σπουδαιότερων αθλητών και προπονητών της Εθνικής μας ομάδας, Παναγιώτη Γιαννάκη και του επιτελείου του (Λινάρδος Ν., Ηλιάδης Σ., Γιαννάκης Δ., Αλεξιάδης Θ.). Ακολούθησε ζέσταμα κ

(National League 2 - 4η αγωνιστική / Postgame)

  ΡΟΥΠΕΛ  61-64  ΒΑΣΙΛΙΚΑ   "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ !   Τρίτη διαδοχική ήττα και πρώτη εντός έδρας για το Ρούπελ, που δεν δείχνει τον καλό του εαυτό και χάνει άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα είχε τον πλήρη έλεγχο μέχρι το 35'. Το άσχημο τέταρτο δεκάλεπτο και τα εύστοχα σουτ τριών πόντων του Ντισλή οδήγησαν τους φιλοξενούμενους σε μια μεγάλη νίκη στο Σιδηρόκαστρο. Αναφορικά με το παιχνίδι, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 20-18. Στην 2η περίοδο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και βρέθηκαν στο +12 (34-22) στο 16', ωστόσο έχασαν την συγκέντρωση τους και τα Βασιλικά μείωσαν σε 37-32 στο ημίχρονο.  Στην 3η περίοδο, οι δυο ομάδες ήταν άστοχες αλλά οι "μπλε" είχαν τον έλεγχο και το πάνω χέρι στο σκορ με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 48-42. Στο 4ο δεκάλεπτο, το Ρούπελ βρήκε δυο τρίποντα με τον Δαλαγκόζη και έδειχνε να "καπαρώνει" την νίκη όντας στο +10 (56-46) στο 33' ωστόσο τα Β