5/2/18

(ΕΘΝΙΚΟΣ-ΝΕΑ)

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΆΝΟΔΟ !

    ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ !

Η ομάδα του Εθνικού προσπάθησε να καλύψει τα κενά, που ενδεχομένως είχε και ολοκλήρωσε την μεταγραφική περίοδο με 3 προσθήκες έχοντας ως στόχο αυτές οι μεταγραφές να τον "ανεβάσουν" ποσοτικά και ποιοτικά.

Έχοντας ένα αρκετά ικανοποιητικό ρόστερ, που ανταποκρινόταν άψογα σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Εθνικός προχώρησε σε 3 μεταγραφές που θα τον βοηθήσουν και ίσως του κάνουν πιο εύκολο το έργο για την άνοδο, είτε αυτές προέρχονται από τον πάγκο, είτε ξεκινώντας ως βασικοί.

Φωτογραφία του χρήστη Γ Σ Εθνικος Σιδηροκαστρου - Ακαδημίες Εθνικού Σιδηροκάστρου.Φωτογραφία του χρήστη Γ Σ Εθνικος Σιδηροκαστρου - Ακαδημίες Εθνικού Σιδηροκάστρου.Πρώτη μεταγραφή για την ομάδα μας ήταν ο Ευσταθιάδης, ένας 21χρονος επιθετικός που είχε κάνει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις στο Άγκιστρο και έκανε το βήμα παραπάνω με σκοπό να δικαιώσει τους ανθρώπους του Εθνικού που τον εμπιστεύτηκαν.

Ο Σπύρος Γέρμανλης αποτέλεσε την δεύτερη μεταγραφική κίνηση. Ο 22χρονος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αετό Χαρωπού και μάλιστα την φετινή αγωνιστική περίοδο κατάφερε να πετύχει και 5 τέρματα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ… ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ… ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!Η 3η μεταγραφή αποτελεί και το "κερασάκι" στην τούρτα, αφού παίχτης του Εθνικού λογίζεται από εδώ και πέρα και ο Μιχαλάκης, ο οποίος αγωνιζόταν σε ερασιτεχνική ομάδα της Γερμανίας και μάλιστα εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις του. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στην άμυνα και στην μεσαία γραμμή επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και είπε το "ναι" στην νέα πρόκληση που του παρουσιάστηκε.

Η διοίκηση του Εθνικού προσπάθησε να δώσει στον Σ.Καρυπίδη τα κατάλληλα εφόδια, ώστε οι γαλάζιοι να επιστρέψουν στην Γ'Εθνική στον ένα και μοναδικό στόχο που έχει απομείνει. Χαρακτηριστικό του μεταγραφικού ντεμαράζ αποτελεί το γεγονός ότι και οι τρεις παίχτες είναι μικροί ηλικιακά και ο ενθουσιασμός τους και η ενέργεια τους θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην επίτευξη του τελικού στόχου. 


**Φώτο-πηγή: www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου